Your search results

Уютен двустаен апартамент – Полигона

Този имот, вече не се предлага

Описание

Имаме удоволствието да ви представим идеалният двустаен апартамент , сбъдва мечтата на модерния градски човек за уютен дом и високо качество на живот в красива среда. Непосредствената близост  до The Mall на бул. “Цариградко шосе”, бързият достъп в рамките на 5 мин. с автомобил до центъра на града, летище София и директното включване в автомагистрала Тракия го правят несравним с идеалната си комуникация в динамиката на града. Столична Община планува изграждането на метростанция до сградата. Проектът е атрактивен и като инвестиционен продукт заради близостта си с Арена Армеец, Sofia Tech Park и редица други офис сгради в този бързо развиващ се район. Централна роля в уникалния интериор на мащабните входни пространства заема спиращ дъха атриум на две етажни нива. Библиотека и завладяващ кът с камина ще внесат топлина и щастие в моментите на почивка. Проекта се състои от 240 апартамента с прекрасна панорамна гледка за по-високите етажи и уютни градини към приземните апартаменти за един истински зелен начин на живот. С желание да улесним максимално нашите клиенти, предлагаме и опцията на завършеност “до ключ.” За целта инвеститорът е разработил два дизайнерски пакета, които да покрият очакванията и възможностите им. Красиво оформени алеи, екзотична зеленина, кътове за спорт на открито са само част от амбицията ни да изградим един зелен оазис на хармония . “Здрав дух в здраво тяло” е актуален слоган в съвременния свят. Грижата за здравето мотивира инвеститорът да създаде спортен център в сградата, който обитателите да ползват свободно.

 

 

Проектът се гордее със своето безкомпромисно качество на строителството, съчетаващо изключителни материали с енергоикономични решения и екологични технологии за неповторим лукс и комфорт. Асансьорите са умни, бързи и с голям капацитет. Като еталон за стил и качество, те имплементират най-новите достижения в тази област.
Вашата сигурност е важна за нас, заради това инвеститора е създал пакет от мерки включващи видеонаблюдение, автоматизиран контрол на достъпа, сензори за движение. Така те гарантират една защитена среда на живот и усещане за спокойствие.

 

 

Предимства

Other Features
24 часова охрана и видеонаблюдение
Атрактивна локация
В близост до Метро
Висококачествено изпълнение на строителството
Детски площадки
Подходящ за инвестиция
ТЕЦ
Фитнес

Подобни имоти

Бояна
Нова оферта
Младост 1А
Без комисиона|Нова оферта
Контакти

Мегапарк, Бул. Цариградско шосе 115Г, етаж 9, София 1784

+359889089090

residential@fortonhomes.com

fortonhomes.com

Compare Listings

Свържете се с нас