Your search results

За продавачи

Услуги за собственици/продавачи

C&W Forton предлага пълен набор от посреднически услуги при сделки с жилищни имоти.

C&W Forton предлага пълен набор от посреднически услуги при сделки с жилищни имоти. Нашата цел е да предоставим на клиентите си бизнес обслужване при покупка или наем на жилище.
Предлагаме подбрани проекти на доказани инвеститори, като предоставяме пълна и прозрачна информация според зададените от купувачите критерии за съотношение цена-качество. Нашето портфолио включва висок клас проекти в престижни жилищни райони

Работим с нашите клиенти във всички етапи от развитието на техния проект или сделка – от подготовката на маркетингова и продажбена стратегия, идентифициране на купувачи до съдействие при оформянето на необходимите документи и по правни въпроси.

Нашите услуги включват: 

  • подготовка на маркетингова стратегия – анализ на пазара и конкуренцията, пазарни проучвания, стратегия за продажба и набелязване на групи потенциални клиенти;
  • видео представяне на локациите и проектите;
  • подготовка на типове оферта за продажба;
  • консултиране при подготовката на стандартен пакет довършителни работи;
  • контакт с потенциални купувачи/наематели и представяне на проекта;
  • организиране на огледи;
  • регулярно отчитане по напредъка в продажбите/отдаването под наем на имота;
  • съдействие при подготовката на договор и други документи по сделката.

Нашите консултанти са професионалисти с местен и международен опит в продажбите. Те ще ви предоставят цялата необходима информация структурирано и прозрачно, ще отговорят на всеки възникнал въпрос и ще ви помогнат да намерите мечтаното жилище. Използвайки пазарните проучвания на компанията те ще ви насочат и за това как да направите най-добрата инвестиция на база лична експертиза и пазарните условия.

ВРЪЗКА С НАС

Мегапарк, Бул. Цариградско шосе 115Г, етаж 9, София 1784

+359889089090

residential@fortonhomes.com

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Ръководство на продавача

Compare Listings